Network Menu

SWEA Professional

Kära Paris-Swea,

SWEA Paris har sedan årsmötet den 4 mars 2021 nu sin alldeles egna SWEA Professional-grupp!

SWEA Professional Paris är, som i de andra avdelningarna, en intressegrupp inom SWEA Paris. Målsättningen är att skapa en mötesplats som stimulerar och inspirerar till goda relationer. Vi tror starkt att detta bidrar till mångfald som öppnar dörrar för nya möjligheter!
Vi vill bjuda in till träffar med intressanta föreläsare, events och After Works. Här kommer medlemmarna att bli uppdaterad om vad som händer i Frankrikes affärsvärld och vi vill ge medlemmarna möjlighet att nätverka med andra dynamiska svenska kvinnor runt om i världen!
Som vi alla vet så bygger dagens affärsliv på goda och långsiktiga relationer med ömsesidigt utbyte, vilket ibland kan vara en utmaning när man bor utomlands. SWEA Professional vill därför bidra till kvinnors professionella nätverk och till möjligheten att knyta nya kontakter.
SWEA Professional är till för alla medlemmar som är intresserade av affärsrelationer, business, karriär och företagande.
Sitter du på en lång karriär i Frankrike och kan dela med dig av dina erfarenheter? Vill du kanske vara  mentor till yngre medlemmar? Är du relativt ny i Frankrike och på den franska arbetsmarknaden? Söker du nya utmaningar? Vill du nätverka med svenska kvinnor i Frankrike och Paris och även internationellt? Då är SWEA Professional för dig!
Som medlem ingår man som sagt även i ett globalt nätverk.
Gå gärna in på hemsidan http://professional.swea.org där du kan läsa mer om vad SWEA Professional är och se vilka andra SWEA-avdelningar som har SWEA Professional.
Vår målsättning är att anordna ett flertal events under året för våra medlemmar.

Är du intresserad av SWEA Professional, kontakta oss gärna per mail sweaprofessionalparis(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com eller välkommen att kontakta Tina Darcel i styrelsen.
per telefon 06 61 72 29 10

SWEA Paris styrelse

SWEA Professional agenda

Mars

4 (torsdag)        Årsstämma: lansering Swea Professional Paris 

16 (tisdag)         3 regioner – Nätverksträff via zoom

April

1 (torsdag)        Workshop på temat Entreprenörskap. Värdinna: Caroline Lalisse – Ewerlöf

13 april (tisdag)
   Inbjuden talare Kjell A. Nordström (A webinar hosted in partnership with Cercle Suédois, Swedish Business, Policy Forum Paris and Swea Professional Paris).

Maj

5 maj (onsdag)  Nätverksträff via Zoom kl 20.00

25 maj (tisdag)  Workshop på temat Konfliktlösning med Anna Hultgren och Cajsa Wertén kl 20.00