Network Menu

Workshop – SWEA Professional

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum - 2021-04-01
Klockan 20:00 – 21:00

Kategorier


SWEA Professional Paris första workshop (digitalt via zoom)

torsdagen den 1 april 2021 kl. 20.00

Välkomna att diskutera frågor kring egenföretagande i Frankrike. Vissa av er har kanske alltid varit egenföretagare, andra har varit anställda och övergått till att driva ett eget företag eller andra planerar att starta eget.

Vi skulle vilja bjuda in till en öppen diskussion dit alla får ta med sig sina frågor och funderingar som vi sedan diskuterar tillsammans. Kanske inte svaret finns just denna kväll men vi hoppas att kunna utbyta erfarenheter med varandra samt se vilka olika experter vi skulle vilja bjuda in till kommande workshops.

Kulturskillnader, svårigheter jag stötte på när jag startade eget, fördelar att starta eget i Frankrike jämfört med i Sverige eller i ett annat land…

Med denna SWEA PRO workshop vill vi också göra det möjligt för svenskor i Paris som är intresserade av eget företagande att skapa ett nätverk där vi delar med oss konkreta tips och idéer.

Ni får gärna sprida inbjudan till väninnor som inte ännu är med i SWEA men som ni tror kan vara intresserade av att diskutera egenföretagande och som är intresserade av SWEA och SWEA Professional.

För att kunna delta så måste man ladda ner applikationen ZOOM CLOUD MEETING. Den är gratis och kan laddas ner till er telefon eller dator.

https://zoom.us/fr-fr/zoomrooms/software.html

Datum: 1 april 2021
Tid: 20.00 – 21.00
Plats: Hemma i soffan
Kostnad: Gratis
Anmälan: till tina.darcel@gmail.com senast den 31 mars 2021