Network Menu

Den Effektiva Kvinnan – teaterpjäs

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2015-03-03
Klockan 19:00

Plats
Svenska klubben

Kategorier


Missa inte teaterpjäsen “Den effektiva kvinnan”,med Mikaela Hagelberg på gästspel från Västeråsensambeln.
Mikaela är medlem i Västråsensambeln och har under många år spelat med denna teater i Stockholm och Västrås samt turnerat i Sverige med både barn och vuxenföreställningar.
Man kan också se henne varje sommar i “Romaspelen” där Shakespeareföreställningar spelas i Roma klosterruin på Gotland och där hon bland annat spelat med Sven Wolter.
Hon har fått mycket uppskattning för den “Effektiva Kvinnan” som hon just nu turnerar med i hela Sverige.
Rescentioner finns på nätet från flera olika föreställnningar i DN, Svenska Dagbladet, Gotlands Allehanda och Västerås Tidnng.

Mikaela spelar en pjäs för alla som undrar när man har den rätta åldern. Med humor och klarsynthet gestaltar hon en kvinna från vaggan till “den stora frigörelsen”. Pjäsen handlar om den duktiga flickan som blir den effektiva kvinnan, men tappar sig själv. Pjäsen är en skarp och igenkännande monolog till alla kvinnor.”

Mikaela 02-2015         Den effektiva kvinnan-2
Métro: Concorde
Kostnad: Inträde 10€ inkl ett glas vin (icke SWEA-medlem plus 5€). Den som vill kan beställa en tallrik: Porto och soja marinerad ryggbiff med forellrom rättika och crème fraiche och en liten sallad/potatis på sidan inkl ett glas vin à 15€, att intas efter mötet. Vill man ha en tallrik förbeställer man det vid anmälan och betalar det på plats med check eller kontanter till SWEA.   
Anmälan: till Annika Crombez annika.crombez@orange.fr senast den 27 februari.