Network Menu

Möbler – Inredning – Trender

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2015-05-19
Klockan 19:00

Plats
Svenska Klubben

Kategorier


Karin Aubertin är inredningsarkitekt och konsult maison-design hos IKEA France. Karin började arbeta hos IKEA France alldeles i början av deras etablering, innan något varuhus ännu fanns i Frankrike. Karin arbetar med själva varuhusets uppläggning och design, från en tom lokal till ett attraktivt och fungerande varuhus. Vi får höra om utveckling och förändringar idag inom företaget, konkurrensen och kopieringen av IKEA’s koncept och möbler.
Karins roll är också att resa omkring, hitta inspiration och se tendenser som ligger i luften, produkter och lösningar som kunderna letar efter idag, home-smart t.ex. Samtidigt som Karin berättar kommer vi att se intressanta bilder.

Med andra ord, en mycket intressant kväll då vi dels får höra om Karins första kontakt med IKEAs möbler tack vare sin mamma och dels upptäcka sidor av IKEA-varuhusen du inte tänker på som vanlig kund!

Välkommen! och ta gärna med en vän

 

Möbler-Design

Métro: Concorde
Kostnad: Inträde 6€ inkl ett glas vin (icke SWEA-medlem 10€). Den som vill kan beställa en tallrik inkl ett glas vin à 15€, att intas efter mötet.
(tallrik med sallad på nypotatis, sparris med libsticka-dressing och hemrökt lax, salladsblad o örter)
Vill man ha en tallrik förbeställer man det vid anmälan och betalar det på plats med check eller kontanter till SWEA.
Anmälan: till Annika Crombez annika.crombez@orange.fr senast den 15 maj.