Network Menu

Nyhetsbrev SWEA Paris

ho%cc%88st

 

Nyhetsbrev – oktober 2016

Hej kära Paris-Sweor!

Nu har vi hunnit med en mycket lyckad tillbaka-till-stan-träff med ett tjugotal deltagare, däribland två nya medlemmar : Caroline och Hedvig som vi hälsar hjärtligt välkomna. I samma vecka var vi femton att besöka det nyrenoverade Rodin- museet och guidas av Daniele. Dessförinnan hade vi njutit av en långlunch i det vackra vädret med rikt informationsutbyte efter vårt långa sommaruppehåll

Nu äger de program som nämndes i sommarbrevet successivt rum och vi har bestämt Giverny-resan till den 17 oktober direkt efter Cannes-mötet. Nätverksträff är det den första tisdagen i månaden som infaller den 4 och skicka ett sms under den dagen för att informera om att du dyker upp. Just före vårt regionsmöte i Cannes är Stefan Kaminskys föredrag den 11 oktober med stort utrymme för frågor. Läs bifogat program om allt som är inbokat och sätt bock i almanackan!

Än en gång påminner vi om er intresse-anmälan till matlagningsgrupper och nu också en promenadgrupp i Paris där var och en ska ansvara för en promenad. Tiden kan vara flexibel så att alla kan ha möjlighet att närvara någon eller några gånger. Avsikten är att vi ska motionera och upptäcka Paris samtidigt och den som ansvarar kan bestämma om det är pick- nick eller café som gäller för att bibehålla krafterna i eller efter en flera timmar lång promenad. Hoppas vi får en trevig höst tillsammans !

Hélène – styrelsen SWEA-Paris